PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 12 i 13 de maig – Continuen els ruixats primaverals, fins al cap de setmana

Encara tenim unes quantes jornades més de temps primaveral, estones de ruixats i algunes nevades a muntanya! Moviment primaveral, que donarà pas a un cap de setmana més estable!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dimecres 12 de maig: Dia que començarà força ennuvolat  i fresc. Al migdia aniran a més els núvols i tindrem ruixats força localitzats al Pirineu més axial. Probablement a zones del sud del Pirineu i al Prepirineu, no plourà. Ambient fresc i vent del nord. Cota de neu 1.900m.

Dijous 13 de maig: EL matí tornarà a ser variable, amb alguna estona de sol, però amb força nuvolades. A la tarda els ruixats podran ser novament més freqüents i podran arribar a qualsevol indret, localment amb tempestes. Cota de neu baixant dels 1.700m al matí als 1.200m a la nit.

Tendència pels pròxims dies: Divendres ens creua el front, que portarà ruixats durant la matinada i matí, però el vent del nord farà que quedin núvols i algunes precipitacions al vessant nord i en canvi, obertura de clarianes al vessant sud del Pirineu. El cap de setmana serà estable en conjunt, més càlid, tret del vessant nord on continuaran les nuvolades.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »