PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 14, 15 i 16 de maig – Darrer front i ambient més primaveral

Entre la tarda de dijous i divendres, ens creua un altre front amb ruixats i neu a muntanya! El cap de setmana tindrem força núvols, més calor i poques precipitacions, i ensumarem doncs un ambient més primaveral, més càlid!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Divendres 14 de maig: Al llarg de la matinada i al matí, ens creua el front, que portarà ruixats a moltes zones del Pirineu, però al llarg del matí s’aniran obrint clarianes de ponent a llevant i els ruixats aniran quedant restringits al Pirineu oriental (ripollès, Berguedà, Osona i Garrotxa) i al vessant nord del Pirineu. A la tarda a gran part del vessant sud del Pirineu i Prepirineu, dominarà el sol. Ambient fred i vent del nord fort. 

Dissabte 15 de maig: Tot i que de precipitacions no tindrem, tampoc el sol es deixarà veure massa, amb una jornada dominada pels núvols i a darreres hores, alguns plugims al vessant nord de la serralada, vessant francés i Val d’Aran bàsicament. Menys vent i temperatura en clar ascens.

Diumenge 16 de maig: Alguns mapes donen la possibilitat de plugims matinals al vessant nord del Pirineu, tot i això, sembla que tornarem a tenir un dia força tapadot, però sense precipitacions durant el matí i migdia. A la tarda si que els ruixats podran anar a més, i arribaran a moltes zones del Pirineu. Ambient, tot i els núvols, més càlid.

Tendència pels pròxims dies: Inici de la setmana vinent completament estable i amb temperatura molt agradable.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »