PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 14, 15 i 16 de maig – Darrer front i ambient més primaveral

Iniciem setmana amb un temps força tranquil, després dels ruixats de darreres hores de diumenge, i amb un ambient més fresc! Setmana molt primaveral i agradable.
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dilluns 17 de maig: Al matí tindrem cel variable, amb núvols i clarianes i algunes boires arrapades a les muntanyes, però durant aquest dilluns, no s’esperen precipitacions. La temperatura serà més fresca, baixant força respecte a la calor de diumenge. Tramuntana moderada.

Dimarts 18 de maig: Continuen els núvols, tot i que en un context estable, és a dir, que amb prou feines seran decoratius i a tot estirar, donaran algun ruixat puntual a la tarda. Temperatura estable respecte a dilluns. Poc vent.

Tendència pels pròxims dies: I el temps continuarà amb aquesta tendència primaveral, ni jornades de sol, ni jornades passades per aigua, sinó estones amb una mica de tot! Així que a seguir dia a dia la previsió!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »