PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 19 i 20 de maig – Continua l’ambient primaveral

Continua l’ambient 100% primaveral, amb el pas d’un front poc actiu durant demà dimecres i un dijous amb molt més domini del sol.. La setmana continuarà amb aquesta inèrcia de cel variable, però amb poques precipitacions.
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dimecres 19 de maig: Durant la matinada i primeres hores del mati tindrem alguns precipitacions febles al vessant nord del Pirineu. A la resta força núvols, però sense precipitacions. La resta de la jornada estarà dominada pel cel mig ennuvolat, però ja sense pluges. Ambient agradable. Tramuntana moderada a cotes altes.

Dijous 20 de maig: Jornada més estable i amb moltes més estones de sol. No s’espera precipitacions. Vents febles i temperatura més càlida.

Tendència pels pròxims dies: I el temps continuarà amb aquesta tendència primaveral, ni jornades de sol, ni jornades passades per aigua, sinó estones amb una mica de tot! Així que a seguir dia a dia la previsió!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »