PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 21, 22 i 23 de maig – Cap de setmana mig mig

Cap de setmana novament amb força núvols alternant amb bones estones de sol, però amb poques precipitacions, que ens permetrà gaudir de les activitats de muntanya! Això sí, ruixats al vespre de divendres i cap de setmana més cobert al vessant nord del Pirineu. Atenció al fort vent del SW a cotes altes! 
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Divendres 21 de maig: Arriba un petit canvi de temps! Al matí encara tindrem força clarianes, però al llarg de la tarda els núvols aniran a més i el cel ja quedarà cobert. Entre el vespre i la nit, arribaran ruixats i tronades que escombraran el Pirineu de ponent a llevant. Plourà més al Pirineu occidental i menys a l’oriental. Atenció al fort vent, especialment a cotes altes, del SW! Ambient molt agradable, amb caloreta al migdia.

Dissabte 22 de maig: El front que haurà creuat durant la matinada, ja haurà marxat a primeres hores del matí, deixant un cel mig ennuvolat, més cobert al vessant nord del Pirineu, però sense precipitacions destacable o en tot cas, algun plugim dispers a primera i darrera hora del dia. En general però, una jornada força aprofitable per fer activitats a l’aire lliure. Ambient més fredot i vent fort del SW a cotes altes.

Diumenge 23 de maig: Mapes que encara ballen una mica! La jornada sembla que serà variable, amb núvols i clarianes, però en general bona part de la jornada, amb bones estones de sol. Hi ha la possibilitat de ruixats matiners al vessant nord del Pirineu i potser a darreres hores també arribin algunes pluges des del sud, extrem però que no està clar.

Tendència pels pròxims dies: Sembla que la setmana vinent podrà ser més moguda i tornarem a parlar de jornades de precipitacions, que seran ben rebudes!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »