PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 24 i 25 de maig – Mapes ballarins

La petita dana que ens havia d’afectar dilluns, finalment ens ha arribat avui de resquitllada i sembla que finalment, passarà més a llevant i quedarem al marge de les pluges! Això sí, l’ambient fresc i els núvols, seran present aquest inici de setmana! 
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dilluns 24 de maig: La jornada serà força variable, amb força estones de núvols, tot i que tindrem algunes escletxes de sol, especialment com més a ponent anem del Pirineu! No s’esperen precipitacions i la temperatura serà una mica més alta que diumenge! 

Dimarts 25 de maig: Situació similar a dilluns, cel mig ennuvolat, força estones de cel amb núvols i clarianes esporàdiques, que potser seran més abundants al matí.. En general però, una jornada estable, donat que no s’esperen precipitacions. Ambient fresc. Tramuntana feble.

Tendència pels pròxims dies: Sembla que entre mitjans i finals de setmana, les nuvolades aniran a més, i durant les tardes tindrem més possibilitat de ruixats i tronades típiques per aquesta època de l’any! Tot i així, com hem dit al títol, els mapes ballen força darrerament, i haurem de veure si finalment es decanten o no, cap a la inestabilitat de tarda típica d’aquesta època de l’any!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »