PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 26 i 27 de maig – S’engega la fàbrica de tempestes de tarda

Ha costat aquest any que la dita de; “pel maig, cada dia un raig” sigui una realitat! Però tot sembla indicar que a partir de demà aquesta serà la tònica del temps al Pirineu! Tronades de tarda abundants i que arribaran a la majoria d’indrets de la serralada, un dels elements del temps més habituals entre el maig i el juny!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dimecres 26 de maig: La jornada començarà estable, alguns núvols decoratius, que poc evidenciaran les tronades que, a partir de la tarda, aniran afectant qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu i que podran ser abundants i puntualment intenses i acompanyades de calamarsades, vent i aparell elèctric, atenció! Temperatura primaveral, amb una notable refrescada després de ploure.

Dijous 27 de maig: Temps una mica més estable que dimecres, tot i això, també tindrem alguns ruixats o tronades de tarda, més puntuals, després d’un altre matí força estable!

Tendència pels pròxims dies: I aquesta serà la inèrcia del temps pels propers dies, matins de clarianes i tarda de tronades! Sembla que divendres i les tardes del cap de setmana, tornaran a ser abundants, així que si volem fer activitats a muntanya, hauran de ser de matins.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »