PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 28, 29 i 30 de maig – Inestabilitat típica de les tardes de maig

Continua la inestabilitat de tarda els pròxims dies, amb matins amb bones estones de sol, però les tardes estaran dominades per les nuvolades que portaran ruixats i tempestes força extenses i fins i tot, intenses! Precaució si fem muntanya, caldrà limitar les activitats al matí!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Divendres 28 de maig: Començarà el dia amb temps estable, amb bones estones de sol, tot i que novament les nuvolades seran novament les protagonistes i a la tarda tindrem de nou ruixats i tronades a moltes zones del Pirineu, menys probables al Prepirineu. La temperatura amb tendència a pujar, però amb més núvols i els ruixats, tampoc pujaran de forma molt evident.

Dissabte 29 de maig: La jornada començarà estable, alguns núvols decoratius, que poc evidenciaran les tronades que, a partir de la tarda, aniran afectant qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu i que podran ser abundants i puntualment intenses i acompanyades de calamarsades, vent i aparell elèctric, atenció! Temperatura càlida, tot i que en contundent baixada després de ploure.

Diumenge 30 de maig: Temps similar al dissabte, matí amb moltes estones de sol, alguna boira a les valls on hagi plogut dissabte i a la tarda novament els ruixats i les tempestes seran freqüents i puntualment intenses, arribant a qualsevol indret! Temperatura càlida fins que plogui.

Tendència pels pròxims dies: Tot continua igual durant l’inici de la propera setmana.. Matins de sol i tardes de llamps i trons!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »