PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 31 de maig i 1 de juny – Setmana de tempestes

Dimarts 1 de juny entrem en l’estiu meteorològic i ho farem amb una important situació de tempestes fortes que es presentaran de forma generalitzada gairebé tots els dies de la setmana. Així doncs, precaució a les tardes, perquè podem tenir alguna tronada intensa.
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dilluns 31 de maig: Començarà la setmana amb inestabilitat, traduint-se amb un matí amb algunes boires i domini del sol i ràpidament les nuvolades al partir del migdia, tornaran a presentar-se i s’iniciaran tempestes que podran arribar novament a qualsevol indret i ser fortes, tot i que no seran ni tan intenses ni extenses com les de diumenge. Calor fins al moment de ploure. 

Dimarts 1 de juny: Primer dia de l’estiu meteorològic i començarà amb festa de la grossa! Ens creua un solc fred que portarà tronades fortes ja probables al matí, però que entre la tarda i la nit podran escombrar tota la serralada, deixant importants tempestes i algunes d’elles, severes! Molta precaució amb la possibilitat de fenòmens de temps advers. Ambient més fresc.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres matí tranquil i tarda amb algunes tronades més locals i dijous, divendres, dissabte i diumenge, més tronades importants de tarda.. Així doncs, setmana amb precipitacions que podran ser abundants i en força ocasions, caure amb forta intensitat, precaució!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »