PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 2 i 3 de juny – Tempestes, però més localitzades!

Entre el plat fort de tempestes d’avui dimarts a la tarda i el següent plat fort de dissabte, tindrem un dimecres i dijous més estables, amb matins amb força sol i tarda amb ruixats i tempestes, però molt més locals i que no arribaran a tot arreu! Atents però al front de divendres i dissabte, podria portar noves tempestes fortes.
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dimecres 2 de juny: Començarà la jornada amb boires a les zones on hagi plogut dimarts i a poc a poc, aniran aixecant-se i deixant un matí amb moltes estones de sol. A la tarda noves nuvolades, que donaran ruixats i tempestes a qualsevol indret, però que no seran generals ni tampoc fortes (localment sí!). Temperatura fresca a primeres hores i caloreta al migdia. 

Dijous 3 de juny: Matí amb moltes estones de sol i ambient primaveral, amb calor durant les hores central del dia. A la tarda les nuvolades tindran més empenta que dimecres, i tindrem ruixats i tempestes moderades i que podrien afectar moltes zones del Pirineu i Prepirineu, alguna forta. Vent del SW moderat a alta muntanya.

Tendència pels pròxims dies: Entre la tarda de divendres i bona part de dissabte ens creua un front actiu, que portarà pluges abundants acompanyades de fortes tempestes.. Encara haurem d’esperar a la previsió de dijous, però podria ser un important episodi de tempestes. Diumenge si fem cas als mapes actuals, el temps seria molt més estable. 

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »