PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 4, 5 i 6 de juny – Continua el rebombori!

Canvis en els mapes!! Continuen les tempestes els propers dies, però sembla que tindrem un episodi de fortes tempestes la tarda de divendres, algunes de més puntuals dissabte a la tarda i una altra tarda més moguda novament diumenge! Situació clàssica de tronades, moltes hores de sol, però estones de tempestes fortes especialment a la tarda, precaució si fem muntanya!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Divendres 4 de juny: Començarà la jornada amb boires a les zones on hagi plogut dijous i les nuvolades aniran a més ràpidament, deixant el cel cobert a la tarda, quan les tempestes, algunes fortes, escombraran el Pirineu de ponent a llevant i podran regar gran part de la serralada. Les comarques de la Ribagorça, Val d’Aran, Pallars Jussà i Pallars Sobirà, així com l’Alt Urgell i Andorra, podran rebre algunes tempestes severa durant la tarda. Ambient càlid, refrescant després de ploure. Vent del SW destacable.

Dissabte 5 de juny: Finalment sembla que tindrem una jornada menys moguda que la vam predir dimarts. Matí amb núvols i clarianes i tarda amb més nuvolades, que tornaran a donar ruixats i tempestes, però més localitzades (loteria!) i de menys intensitat.. En tot cas allà on descarregui, pot fer-ho amb força. Vent del SW moderat.

Diumenge 6 de juny: Els mapes actuals donen una jornada inestable, amb ruixats a moltes zones ja de bon matí, tot i que tampoc sembla que hagi de ser un dia passat per aigua, sinó que aniran passant ruixats i tronades que podran afectar qualsevol indret del Pirineu i en qualsevol moment. Boires a muntanya. Ambient més fresc.

Tendència pels pròxims dies: Juny sembla que vol continuar mogudet, així que sembla que tenim dies i dies per continuar amb aquestes tempestes de tarda, un fet completament normal per l’època!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »