PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 7 i 8 de juny – Mini vacances de tempestes!

Continuem amb temps 100% clàssic de juny, és a dir, moltes estones de sol i caloreta, però tempestes de tarda que més o menys abundants, aniran visitant les nostres muntanyes al llarg d’aquesta setmana! Dimarts però, jornada dominada pel sol i sense tronades.
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dilluns 7 de juny: Començarà la setmana amb un dilluns dominat pel sol a bona part de la serralada! A la tarda novament tindrem nuvolades, que portaran algunes tempestes. En conjunt no plourà a moltes zones, però allà on descarregui, ho pot fer amb força i arribar en qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. Caloreta.

Dimarts 8 de juny: Jornada força d’estiu! Domini del sol tota la jornada, amb algunes nuvolades decoratives de tarda que no donaran precipitacions. Caloreta al migdia.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres i la resta de la setmana torna el temps dual, amb sol als matins i tardes amb ruixats i tempestes, algunes jornades força extenses i intenses! Ho anirem seguint.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »