PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 9 i 10 de juny – Més inestabilitat de tarda

Després d’un dimarts completament estable i força estiuenc, dimecres i dijous seran força estables tot i que tindrem nuvolades de tarda que donaran algunes tronades més aviat puntuals. 
Divendres si sembla que tindrem més enrenou i les tempestes podran ser fortes. Cap de setmana amb algunes tronades de tarda, però moltes hores de sol!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dimecres 9 de juny: Bona part del dia i a bona part del Pirineu i Prepirineu, tindrem un temps força estable. A la tarda tindrem nuvolades i algunes tronades, que sembla que quedaran ubicades al Pirineu Axial (zones de muntanyes més altes del Pirineu!). Caloreta d’inici d’estiu! Vent de tramuntana moderat a cotes altes.

Dijous 10 de juny: Dins d’un context encara força estable, tindrem una mica més d’inestabilitat que portarà alguns ruixats més extensos a la tarda en punts del Pirineu (menys o gens al Prepirineu). En tot cas, no arribarà la pluja en aquesta jornada a la majoria de zones. Caloreta, amb valors als indrets més càlids, pròxims als 30ºC. 

Tendència pels pròxims dies: Divendres sembla que les tempestes de tarda seran extenses i fortes, atenció! Dissabte i diumenge amb matí estable i tarda amb ruixats i tronades, tot i que no semblen ara per ara una situació de cap de setmana de “mal temps”.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »