PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 11, 12 i 13 de juny – Divendres de fortes tempestes, cap de setmana més estable

Divendres les tempestes podran ser fortes a moltes zones a la tarda, molta precaució! El cap de setmana però, el temps serà molt més estable i tindrem matins de sol i nuvolades de tarda, que donaran algun ruixat o tronada, però força puntual (no plourà a gran part del Pirineu i Prepirineu) i on ho faci, tampoc haurien de ser tempestes fortes.. Calor d’estiu!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Divendres 11 de juny: Matí amb núvols i clarianes i molt ràpidament, el cel anirà quedant cobert i a la tarda, tindrem ruixats i tempestes a moltes zones, que podran ser fortes o molt fortes i anar acompanyades de calamarsades (o pedra) i fortes ventades, més probables al Prepirineu i al vespre. Precaució. La temperatura serà una mica més fresca que dies enrere.

Dissabte 12 de juny: La inestabilitat anirà a menys! Tindrem algunes boires matinals, però en conjunt el matí estarà dominat pel sol. A la tarda més nuvolades i alguns ruixats o tronades locals, que puntualment donaran alguns ruixats o tronades moderades i de curta durada. Temperatura amunt, ambient estiuenc.

Diumenge 13 de juny: Temps similar a dissabte, matí amb domini del sol i tarda amb nuvolades, que de forma local i especialment a la zona del Pirineu axial, donaran alguns ruixats. Temperatura càlida.

Tendència pels pròxims dies: Durant la setmana vinent la inestabilitat anirà a més i les tempestes de tarda tornaran a ser les protagonistes del panorama meteorològic a casa nostra!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »