PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 14 i 15 de juny – Calor d’estiu, però amb tardes de tempestes!

Inici de setmana amb dos protagonistes, la calor d’estiu i les tempestes de tarda! Aquesta primera ració de calor estival doncs, quedarà una mica diluïda amb les refrescades provocades per les tempestes, que podran ser puntualment fortes demà dilluns i menys intenses dimarts. Atenció al canvi de dijous, tempestes un cop més aquest juny fortes i amb una notable refrescada!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dilluns 14 de juny: Matí d’estiu, amb calor intensa que ens recordarà que al Pirineu i Prepirineu fa molta calor quan s’hi posa! Fruit de la mateixa calor però, demà les nuvolades es dispararan ràpidament, i la tarda serà sorollosa, amb ruixats i tempestes localment fortes i que podrien arribar a la majoria de zones de la serralada, menys probables al Prepirineu del Jussà i la Noguera. 
Calor forta, refrescant després de ploure. Vent poc destacabl, tot i que algunes tempestes podran anar acompanyades de ventades.

Dimarts 15 de juny: Si fa no fa, la mateixa situació de dilluns, amb matí de sol i calor i tarda amb ruixats i tronades, tot i que sembla que menys intenses i extenses que dilluns, tot i així, alguna novament podrà ser forta. 

Tendència pels pròxims dies: Dimecres darrer dia de calor intensa i alguns ruixats de tarda. Dijous pas d’un front, que portarà tempestes fortes i una notable refrescada. Final de setmana més fresc i amb tronades de tarda.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució! També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »