PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 16 i 17 de juny – Dimecres estable, dijous amb tempestes fortes

Dimecres amb una mica de treva amb tempestes (tot i que hi haurà alguna de tarda), esperant una situació de tempestes fortes dijous! Atenció, la temperatura baixarà força i el temps romandrà inestable la resta de setmana, amb més tronades el cap de setmana i amb una nova refrescada, que portaria neu per sobre dels 2.800m!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dimecres 16 de juny: Una mica de treva amb les tempestes! Darrera jornada molt càlida d’aquest primer embat càlid de l’estiu, amb un dia dominat pel sol i nuvolades de tarda, que portarà alguna tempesta al Pirineu més pròxim a l’Aragó i esporàdicament a la resta.
Calor i vent fort del S, especialment a cotes altes.

Dijous 17 de juny: Ja al matí tindrem el cel més variable i fins i tot amb probabilitat d’algun primer ruixat. A la tarda les tempestes seran intenses i podran ser generalitzades. Atenció perquè podran donar forts patacs d’aigua, calamarsades i fortes ventades. Un cop més aquest juny, algun punt del Pirineu i Prepirineu tornarà a patir fenomens de temps sever, precaució!
La temperatura caura i l’ambient serà molt més fresc que les darrers jornades.

Tendència pels pròxims dies: Divendres d’impàs, amb algunes tronades de tarda, esperant una nova situació de pluges i tempestes durant el cap de setmana, sembla que podria ser més important diumenge i amb una nova baixada de temperatura, que portaria nevades per sobre dels 2.800m! Ho seguirem!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (no podem contestar a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »