PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 18, 19 i 20 de juny – Ambient més fresc i restes d’inestabilitat

Després de les fortes tempestes de dijous, el divendres serà molt més estable! Dissabte inestable, amb molts núvols i ruixats i tronades al llarg de la jornada. Diumenge a mesura que avanci el dia, el sol s’anirà imposant. Això sí, temperatura molt a ratlla i fins i tot la matinada de diumenge, neu per sobre dels 2.700m!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Divendres 18 de juny: Començarà la jornada amb cel dominat pel sol, amb el permís de les boires que tindrem a les valls a causa de les pluges del dijous. Poques coses a comentar, sol i poca probabilitat de precipitacions. Ambient “fresc” en comparació a dies enrere. Vent del SW destacable a cotes altes.

Dissabte 19 de juny: La inestabilitat anirà a més. Núvols ja de bon matí a tot el Pirineu i Prepirineu, amb possibilitat d’algun primer ruixat al Pirineu occidental (Ribagorça i Pallars especialment). A la resta matí mig núvol i sense precipitacions. A la tarda les tronades podran afectar qualsevol indret i especialment a la nit podran ser novament fortes i escombrar el Pirineu de ponent a llevant.. Vent del SW fort a cotes altes. Ambient poc calorós.

Diumenge 20 de juny: La matinada serà moguda, amb ruixats i tempestes! Molt ràpidament amb la sortida del sol, els núvols aniran marxant i quedarà una jornada amb domini del sol. Nuvolades de tarda, que molt probablement no donaran precipitacions. La temperatura serà fresca per l’època de l’any i amb les tempestes de la matinada, podrem veure nevar per sobre dels 2.700m!

Tendència pels pròxims dies: Dilluns encara fresc, tot i que l’inici de la propera setmana, serà força més estable!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (no podem contestar a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »