PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 21 i 22 de juny – Inici d’estiu primaveral!

Iniciarem l’estiu amb una tendència primaveral, de calor fins passat sant Joan, ben poca cosa!
Dilluns treva de precipitacions, però dimarts tornen les tempestes i si res canvia, la revetlla de Sant Joan podrà ser amb pirotècnia al cel..
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dilluns 21 de juny: Començarà la setmana amb cel variable i per sort, amb cel més blau i marxant la pols sahariana que ens ha visitat tants dies. Demà les nuvolades tindran poca empenta i a tot estirar tindrem alguns ruixats puntuals de tarda, poca cosa.
Temperatura molt a ratlla i atenció al fort vent del sud que bufarà a cotes altes.

Dimarts 22 de juny: La inestabilitat anirà a més. Tot i això, gran part de la jornada tindrem domini del sol i a la tarda, les nuvolades ja seran prou gruixudes per a donar ruixats i tempestes a moltes zones, especialment del Pirineu axial. Temperatura “primaveral”, poc càlida. El vent anirà a la baixa clarament.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres a la tarda, durant la revetlla, podríem tenir una tongada important de ruixats i tempestes, fortes i generalitzades, que es podrien mantenir fins al migdia de Sant Joan i acompanyada d’una nova baixada de temperatura. Així doncs, continua la tendència fresca i les precipitacions uns quants dies més.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (no podem contestar a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »