PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 23 i 24 de juny – Revetlla de sant Joan, de trons!

Entre aquesta nit i demà, la inestabilitat tornarà a ser la protagonista, amb tempestes que un cop més aquest juny podran ser fortes i portar fortes pluges, ventades i calamarsades. 
La nit de la revetlla anirà a menys les tronades (tot i que alguns indrets encara plourà) i l’ambient serà fresc o fred. Sant Joan serà més estable!
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dimecres 23 de juny: Començarà la jornada amb temps ja inestable, amb ruixats i tempestes que seran més probables a la Garrotxa, Ripollès, Osona, Berguedà, Solsonès i Cerdanya i més esporàdicament a la resta. Podran ser fortes! A la tarda continuaran aquestes tempestes fortes, però afectaran amb més probabilitat l’altre extrem del Pirineu, des de l’Alt Urgell i Andorra, cap a ponent i a la revetlla, podrem tenir les restes de les tempestes, deixant encara ruixats i tronades, que aniran a menys amb el pas del vespre i nit. 
Ambient fresc o fred a muntanya.

Dijous 24 de juny: Temps clarament més estable, amb domini del sol i restes de nuvolades. Difícilment tindrem precipitacions o a tot estirar, alguns ruixats a la tarda puntuals. Vent del NW i ambient fresc, tot i que al migdia farà més calor.

Tendència pels pròxims dies: Fins dissabte tindrem temps estable i dominat pel sol. Matins frescos i tardes amb més càlides. Potser la tarda de dissabte i diumenge, tindrem algunes tronades, però encara ho hem de seguir per saber el seu abast!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (no podem contestar a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »