PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 25, 26 i 27 de juny – Cap a més estiu!

Divendres molt estable, tot i que dissabte l’aproximació d’un embossament fred, portarà novament ruixats i tronades a moltes zones, especialment entre la tarda de dissabte i la matinada de diumenge! La temperatura però, anirà fent-se cada cop més estiuenca.
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Divendres 25 de juny: Jornada força plàcida! Tindrem una jornada dominada pel sol i amb alguns núvols que no donaran precipitacions. A la Val d’Aran, els núvols seran més abundants. La temperatura comença a fer-se més estiuenca, encara amb ambient fresc a la nit i primera hora.

Dissabte 26 de juny: La bossa freda que ens trobarà sobre França, ens afectarà de retruc portant una inestabilització del temps. Matí encara estable, però les nuvolades a la tarda aniran a més i entre la tarda i matinada de diumenge, tindrem ruixats i tempestes a moltes zones del Pirineu i Prepirineu. A la tarda, més probable al Pirineu més pròxim a l’Aragó i a la nit i matinada, podran a arribar a altres indrets. Ambient però, més càlid! Vent del SW moderat.

Diumenge 27 de juny: Clàssica jornada de juny! Matí de sol i tarda amb nuvolades que portaran ruixats i tempestes, no gaire destacables ni generals, però que podran afectar qualsevol indret de la serralada. Ambient ja d’estiu. 

Tendència pels pròxims dies: Més enllà, tendència a menys inestabilitat i ambient cada cop més càlid!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (no podem contestar a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »