PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 28 i 29 de juny – Matins de sol, tardes de tronades

MARXEM DE VACANCES! Fins al 12 de juliol no actualitzarem previsions ni penjarem contingut a les Xarxes Socials! FINS AVIAT!

Aquesta setmana el temps continuarà força dinàmic i especialment la primera meitat de setmana, amb temperatura fresca per l’època de l’any, de calor doncs, ben poqueta!
Continuem amb temps dominat pel sol, però durant algunes tardes les tempestes tornaran a visitar casa nostra.
Ho expliquem amb més detall a continuació:

Dilluns 28 de juny: Jornada força plàcida! Tindrem una jornada dominada pel sol tot i que les nuvolades a la tarda aniran a més i tindrem ruixats i tempestes, més generals que no pas les de diumenge. Baixada de temperatura, tornarem a tenir una jornada fresca per trobar-nos a les portes de juliol. Vent destacable del S a cotes altes.

Dimarts 29 de juny: Dia força estable, amb domini del sol a gran part de la serralada i a la tarda les nuvolades, podran donar algun ruixat o tronada puntual, en general però, no plourà a la majoria d’indrets. Ambient fresquet.

Tendència pels pròxims dies: La setmana continua amb un estiu força descafeïnat! Jornades força estables, amb alguns ruixats o tronades de tarda puntuals i sense ser intenses, i amb calor més protagonista dijous i divendres. Dissabte al tard un front de tempestes, podria escombrar el Pirineu i fer retornar la fresca.

TORNEM A FER PREVISIONS A PARTIR DEL 12 DE JULIOL!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (no podem contestar a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »