PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 14 i 15 de juliol – Fresca i alguns ruixats de tarda

El vent del nord per fi ens porta una neteja de l’atmosfera i l’anunciada refrescada, que continuarà amb nosaltres unes quantes jornades més! Temps força estable, cel net (tret del vessant nord) i nuvolades de tarda que tornaran a donar alguns ruixats al Pirineu oriental.
Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 14 de juliol: Matinada i matí novament fresc o fred, amb domini del sol, tret del vessant nord del Pirineu on tindrem força núvols. El temps es mantindrà força tranquil, tot i que a la tarda les nuvolades podran descarregar algun ruixat al Ripollès, Berguedà o Garrotxa. Al migdia farà una mica més de calor que dimarts i el vent del nord continuarà bufant moderadament.

Dijous 15 de juliol: Poques complicacions, domini del sol, alguns núvols baixos al vessant nord (Val d’Aran) i nuvolades de tarda que donaran algun ruixat al Ripollès o zones properes. Farà una mica més de calor. Vent del nord moderat.

Tendència pels pròxims dies: Divendres i cap de setmana amb temps força estable i amb temperatura que poc a poc, anirà enfilant-se!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (no podem contestar a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »