PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 16 i 17 de juliol – Cap a temps estable i càlid d’estiu

Arriba la canícula d’estiu, període comprés entre el 15 de juliol i 15 d’agost, què és habitualment el més càlid de l’any i enguany sembla que la canícula es comportarà com a tal! Tot sembla indicar que tindrem una bona pila de dies dominats pel sol, sense precipitacions i amb calor d’estiu (no parlem tampoc de calorades intenses de moment), que es deixarà notar de valent a partir del cap de setmana.
Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 16 de juliol: Jornada molt plàcida, amb domini del sol i nuvolades de tarda decoratives sense precipitacions. Temperatura que enfilarà un parell de graus respecte a dijous. Tramuntana moderada a cotes altes.

Dissabte 17 de juliol: Sol i ambient càlid durant les hores centrals de la jornada. No s’esperen precipitacions. Vent del nord destacable a cotes altes.

Dissabte 18 de juliol: Cel net de núvol i sense precipitacions en cap racó del Pirineu i Prepirineu. Fresca matinal, tot i que al migdia farà calor de ple estiu. El vent a cotes altes del nord continuarà emprenyador!

Tendència pels pròxims dies: Bona part de la pròxima setmana continuarà sent càlida i força estable! De moment doncs, sense precipitacions a la vista.

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La primera sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 21 a la vall de BONABÉ!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »