PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 19 i 20 de juliol – Dilluns de sol i dimarts amb tempestes!

Atenció amb les tempestes de dimarts! Després d’un dilluns completament estable i càlid, les tempestes de dimarts a la tarda, vespre, nit i fins a la matinada de dimecres, podran ser fortes a moltes zones del Pirineu i Prepirineu, atenció si ens trobem fent activitats a l’aire lliure! Setmana càlida!
Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 19 de juliol: Jornada 100% estival i estable, amb cel ben net de núvols i temperatura de ple estiu. Matí fresc, però tarda amb màximes molt càlides. No s’esperen precipitacions.

Dimarts 20 de juliol: Canvi destacable de temps! Al matí i fins a primeres hores de la tarda, res farà pensar que ens arriba un canvi de temps. El cel estarà ras i l’ambient continuarà ben càlid, tot i que a partir del migdia les nuvolades creixeran amb molta empenta i els ruixats i tempestes, fortes, podrien arribar a la majoria de zones del Pirineu i Prepirineu. Molta atenció entre el vespre i primeres hores de la matinada, tindrem algunes situacions de temps sever, així que campaments i gent a muntanya, molta precaució!

Tendència pels pròxims dies: Dimecres a la tarda tindrem nous ruixats, però ja molt més locals i menys intensos. La resta de la setmana el temps serà força estable i càlid, tot i que a partir de diumenge la temperatura anirà a la baixa.

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La primera sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 21 a la vall de BONABÉ!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »