PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 21 i 22 de juliol – Tronades dimecres i torna l’estabilitat

Dos aspectes a comentar en la previsió! Tempestes fortes dimarts al vespre, algunes tronades demà a la tarda més locals i pic de calor (uns dels dies més càlids d’aquest estiu), dijous i divendres! Més enllà, s’entreveu una notable refrescada!
Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 21 de juliol: Després de les tempestes, que en alguns casos podran afectar algunes zones fins a la matinada, el matí es presenta estable i amb alguna boira arrapada a les valls. Al llarg del matí aniran a més les nuvolades, i a la tarda tindrem novament tempestes, tot i que més locals i més probables al Pirineu i Prepirineu oriental, localment fortes.
La temperatura un pèl més fresca que dimarts.

Dijous 22 de juliol: El sol tornarà a fer-se present i protagonista i les poques nuvolades de tarda, no acabaran per donar tempestes. Atenció amb la calor, tornarà a collar de valent i és probable que sigui una de les jornades més càlides d’aquest estiu.

Tendència pels pròxims dies: Divendres temps molt similar a dimecres, amb calor forta! Al llarg del cap de setmana la temperatura anirà a la baixa (sense precipitacions destacables) i dilluns i dimarts tindrem tempestes i una notable refrescada.

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La primera sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 21 a la vall de BONABÉ!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »