PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 23, 24 i 25 de juliol – Ambient tòrrid, amb tendència a refrescar

Divendres arriba el pic de la calor, amb temperatura que en les valls més càlides del Pirineu i Prepirineu podran voltar entre els 35 i 38ºC! De moment sense precipitacions. Dissabte baixa una mica la temperatura i encara ho farà més diumenge, amb un cap de setmana força estable i amb vent intens del sud a cotes altes. Dilluns, canvi molt important de temps, amb tempestes violentes i refrescada molt notable.
Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 23 de juliol: Durant el matí la temperatura anirà enfilant molt ràpidament i l’ambient al migdia i tarda serà molt càlid! Jornada dominada pel sol, algunes nuvolades poc destacables i que no donaran precipitacions. Vent del SW destacable a cotes altes, caldrà tenir-ho present si fem alta muntanya. 

Dissabte 24 de juliol: La temperatura baixarà uns 3ºC respecte divendres, tot i així, continua la calor de ple estiu. També continua el vent destacable del SW a cotes altes. Cel al matí amb algunes nuvolades (no es descarten 4 gotes) i al migdia i tarda les clarianes seran dels dominants. 

Diumenge 25 de juliol: La temperatura torna a baixar uns 3ºC respecte dissabte, amb ambient doncs ja d’estiu, però sense una calor exagerada. L’estabilitat serà present fins a mitja tarda i a partir de llavors, les nuvolades aniran a més i a la tarda o  vespre ja podem tenir els primers ruixats i tronades, preludi de l’important canvi de temps de dilluns.

Tendència pels pròxims dies: Dilluns jornada de ruixats i tempestes, fortes o molt fortes, que donaran un brusc descens de la temperatura! La setmana vinent es presenta més fresca i amb més opcions a veure ploure.

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La primera sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 23 a les valls del Pedraforca (+ info AQUÍ)

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »