PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 26 i 27 de juliol – Ambient frescot i dilluns de precipitacions!

Arriba un front actiu, que ens durà un dilluns molt mogut, amb ruixats i tempestes abundants que un cop més aquets estiu, podran ser fortes o molt fortes. Ambient clarament més fred que dies enrere i fora del Pirineu i com a bona notícia, podria ploure també a la zona del incendi de Santa Coloma de Queralt. Creuem els dits!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 26 de juliol: Durant la matinada es podran formar tempestes fortes, que afectaran a moltes zones del Pirineu i especialment de tot el Prepirineu, precaució! Al llarg del matí tindrem núvols i clarianes i opcions a ruixats o tronades en qualsevol moment i que a la tarda es faran forts, extensos i arribaran a la majoria de zones del Pirineu i Prepirineu. No es descarta pluges molt fortes (40mm/1h), pedra i ventades.
La temperatura serà sensiblement més freda que els darrers dies.

Dimarts 27 de juliol: La inestabilitat marxa de casa nostra i tornarà l’ambient més estable i dominat pel sol. Tot i això, núvols abundants al vessant nord del Pirineu (Val d’Aran i zones fronteres amb França) i no es descarta algun ruixat o tronada puntual a la tarda al Pirineu axial. Temperatura ben fresca a primera hora i una mica més càlida que dilluns, al migdia.

Tendència pels pròxims dies: Dimecres alguns ruixats de tarda, dijous i divendres calor moderada i cap de setmana potser més inestable i amb temperatura més fresca.

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La primera sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 28 a la VALL FOSCA (+ info AQUÍ)

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »