PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 28 i 29 de juliol – Dies de sol i caloreta, esperant noves pluges pel cap de setmana

Des de dimecres a divendres, tindrem unes jornades força estables i amb calor molt moderada d’estiu, així doncs, ambient agradable, tot i que demà potser tenim ruixats o tronades “sorpresa”. Dissabte sembla que tornarem a tenir una jornada molt inestable, amb ruixats i tempestes i nova refrescada, deixant probablement el temps inestable i fresc unes quantes jornades!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 28 de juliol: Dia amb cel variable i algunes boires a zones del Pirineu atlántic i més domini del sol a la resta del Pirineu i Prepirineu, amb nuvolades que podran donar algun ruixat poc destacable. En general, la majoria de mapes donengens o poca cosa, altres mapes donen opcions a una jornada més inestable i amb ruixats a primera hora de la jornada i algunes gotes durant el matí i tarda… Puja la temperatura i vent destacable del SW a cotes altes.

Dijous 29 de juliol: Jornada força estable, amb domini del sol i nuvolades que no donaran precipitacions. Ambient més càlid i vent a cotes altes destacable.

Tendència pels pròxims dies: Divendres potser algun ruixats matiner, esperant pluges i tempestes més destacables dissabte! Diumenge quedaria una jornada inestable, amb tronades de tarda i ambient més fresc.

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La primera sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 28 a la VALL FOSCA (+ info AQUÍ)

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »