PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

Previsió 30 i 31 de Juliol i 1 d’Agost de 2021- Venen tempestes fortes!

La calor arribarà demà al seu màxim i després hi haurà un descens brusc de les temperatures. Hi haurà xàfecs i tempestes que poden ser especialment intenses la nit i matinada de dissabte a diumenge i portat associats fenòmens severs.

Us ho expliquem a continuació:

Divendres 30 de juliol: Demà la calor arribarà al seu màxim i es poden superar els 30ºC en algunes raconades. A partir del migdia creixeran núvols d’evolució diürna que deixaran ruixats, generalment febles, per tota la serralada. El vent no serà molt destacable a excepció de la Cerdanya i d’Andorra, on es poden superar els 50 km/h.

Dissabte 31 de juliol: El dissabte serà un dia complicat. Farà més fred i no es preveu que les màximes superin els 22ºC. Al matí hi haurà núvols baixos que es transformaran en núvols d’evolució i que poden deixar ruixats moderats i alguna tronada a qualsevol punt. Aquests ruixats poden ser més intensos, durant el matí, al Prepirineu de Lleida. No es preveu que el vent sigui especialment intens.

*Durant la nit i matinada una línia de tempestes creuarà el Pirineu i el Prepirineu. Aquestes tempestes poden ser especialment importants al Solsonès, Berguedà, Ripollès, Osona i Garrotxa. En aquestes comarques poden deixar precipitacions molt importants i poden dur associats fenòmens de vents servers que poden superar els 85 km/h!

Diumenge 1 d’agost: La matinada serà fresca i fins i tot freda; en algunes valls les temperatures mínimes poden apropar-se als 5ºC, i les màximes no superarien els 20ºC. Al matí hi haurà núvols baixos a la cara nord i al migdia creixeran núvols d’evolució que poden deixar ruixats a qualsevol punt del Pirineu. No es preveu que el vent sigui molt molt destacable.

Tendència per als pròxims dies: La setmana que ve les temperatures estaran bastant per sota de la mitjana climàtica i es preveu que molts dies hi hagi ruixats de tarda.

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La quarta sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 04 a la Vall de Boí (+ info AQUÍ).

Consulteu les regions climàtiques del Pirineu i el glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’us a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »