PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 2 i 3 d’Agost – Inici d’agost fresc i amb rebombori!

El temps per aquesta primera setmana d’agost vindrà marcat per la temperatura fresca (per l’època de l’any!) i també per jornades d’inestabilitat, com la de dilluns, que ens durà tronades de tarda, fortes al vespre al Prepirineu occidental. Dimarts treva, esperant noves precipitacions dimecres, divendres i dissabte!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 2 d’agost: Comencem setmana i primers dies d’agost, amb temps fresc o fred per l’època de l’any, amb màximes uns 5 ºC inferiors a la mitjana climàtica. Cel dominat per les clarianes al matí, tot i que les nuvolades al migdia aniran a més i a la tarda tindrem ruixats i tempestes a qualsevol indret i puntualment fortes. Al vespre, afectaran zones del Prepirineu occidental, sud de l’Alt Urgell, sud del Pallars Jussà i Noguera, sent fortes en aquest sector. Vent variable, amb ratxes fortes en moment de tempesta.

Dimarts 3 d’agost: Dia d’espera! Jornada força tranquil·la, amb domini del sol, nuvolades de tarda però probabilitat baixa de precipitacions. Ambient fresc a primeres hores i una mica més càlid al migdia, tot i això, fresca per ser inici d’agost.

Tendència per als pròxims dies: Dimecres nou canvi de temps! Ruixats i tronades ja visitant qualsevol indret de la serralada al matí i entre el migdia i la tarda, es faran més fortes i extenses, amb un nou descens de la temperatura. Neu a 3.100m. Dijous treva, esperant nous ruixats entre divendres i dissabte! Ho anirem seguint!

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La propera sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 4 a la VALL DE BOÍ A (+ info AQUÍ)

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »