PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 4 i 5 d’Agost – Dimecres tardorenc i resta de la setmana més estable

Durant les properes hores arriba un front actiu que portarà un dimecres força plujós en el conjunt del Pirineu, amb tempestes fortes i registres de precipitació que podran ser abundants. Sensació de dia tardorenc! Dijous torna l’estabilitat i la temperatura es començarà a recuperar!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 4 d’agost: Ja de matinada les pluges i tronades afectaran moltes zones del Pirineu, sent més abundants al Pirineu axial al matí i traslladant-se al llarg de la tarda les més intenses, cap al Pirineu oriental. Jornada doncs amb cel cobert i ben fresc, semblant més una jornada de tardor que no pas de començament d’agost. Atenció perquè les pluges poden ser abundants i alguna tempesta serà forta. Cota de neu uns 3.000m.

Dijous 5 d’agost: Canvi radical respecte a dimecres, amb una jornada molt plàcida, amb 3 núvols decoratius i sense precipitacions. Més caloreta.

Tendència per als pròxims dies: La resta de la setmana serà força estable, amb cel mig ennuvolat, però de precipitacions sembla que ben poca cosa al Pirineu! Més caloreta i jornades molt plàcides per gaudir de la muntanya, això sí, amb el permís del fort del vent sud que bufarà a cotes altes entre divendres i dissabte. Ho anirem seguint!

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La propera sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 12 als ESTANYS DE PESSONS A (+ info AQUÍ)

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »