PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6, 7 i 8 d’Agost – Cap de setmana força estable

Divendres i dissabte tindrem dues jornades amb pujada de temperatura i cel mig ennuvolat. Diumenge el temps continuarà força tranquil, tot i que tindrem una nova refrescada! Quin inici d’agost més fred al Pirineu! La setmana vinent sembla que serà més estiuenca i amb algunes tronades..

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 6 d’agost: Jornada força plàcida, amb domini del sol a tota la serralada, algunes boires baixes a la val d’Aran i nuvolades de tarda que no donaran precipitacions. La temperatura tornarà a ser força fresca a primeres hores del matí però al migdia pujarà de valent. Vent moderat a la tarda del SW a cotes altes.

Dissabte 7 d’agost: El més destacable del matí serà el fort vent que bufarà del SW a cotes altes del Pirineu i que anirà a menys a partir del migdia. Cel mig ennuvolat i a la tarda no es descarten alguns ruixats o tronades al Pirineu Axial, tot i que sembla que seran força puntuals. Temperatura més càlida, amb ambient més càlid al migdia, però que a partir del vespre anirà en clara baixada.

Diumenge 8 d’agost: La temperatura torna a baixar força, així que tindrem una jornada poc càlida i fins i tot fresca a alta muntanya. Cel mig ennuvolat al llarg de tota la jornada tot i que no s’esperen precipitacions. Vent moderat a cotes altes.

Tendència per als pròxims dies: La setmana vinent sembla que serà més estiuenca, és a dir, temperatura més alta que els darrers dies, arribant als 30ºC a les valls i inèrcia a tenir les clàssiques tronades de tarda algunes jornades! Ho anem seguint.

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La propera sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 12 als ESTANYS DE PESSONS A (+ info AQUÍ)

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »