PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 9 i 10 d’Agost – Forn en marxa

Després d’una bona pila de dies frescos, sembla que els darrers dies de la canícula seran tòrrits! Al llarg d’aquesta setmana la calor serà cada cop més intensa i entre dijous i el cap de setmana, podrem arribar a valors de calor molt intensa.. Pel que fa al cel, tindrem una mica de tot!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 9 d’agost: El cel estarà dominat per les grans clarianes, en una jornada que començarà fresca i amb calor encara continguda al migdia. No s’esperen precipitacions. Vent molt destacable del sud, especialment a cotes altes.

Dimarts 10 d’agost: Els núvols seran més destacables i fins i tot a mig matí, tindrem alguns ruixats o tronades, en general poc importants, a molts indrets del Pirineu i Prepirineu. A la tarda continuarà el cel força tapadot i no es descarta alguna tronada puntual. La temperatura es mantindrà estable. Vent pendent intensitat.

Tendència per als pròxims dies: Dimecres i dijous amb encara algun ruixat o tronada i esperant entre dijous i el cap de setmana, temperatures de ple estiu, amb valors que podran fregar els 40ºC a les zones més càlides del Prepirineu i Pirineu català.. Semblava que ens escaparíem aquest estiu de les calorades, però finalment, ens vindran a visitar..

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La propera sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 12 als ESTANYS DE PESSONS A (+ info AQUÍ)

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »