PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 11 i 12 d’Agost – Forta onada de calor

El gran protagonista entre dijous i dilluns serà la calor extrema al Pirineu, amb temperatures que podran fregar els 40ºC a les valls més càlides del Prepirineu i Pirineu català.. (quina mandra..). Majoritàriament amb presència de sol, tot i que aniran passant línies de ruixats i tronades durant els pròxims dies.

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 11 d’agost: El cel estarà mig ennuvolat, amb més clarianes al matí i més tapat durant la tarda, quan podrien arribar ruixats o tronades de curta durada, viatjant ràpidament de sud a nord i afectant amb més probabilitat el Pirineu occidental. La temperatura una mica més alta, calor de ple estiu. 

Dijous 12 d’agost: Els núvols continuaran abundants i fins i tot a mig matí, tindrem alguns ruixats o tronades poc importants i dispersos. A la tarda continuarà el cel força tapadot i no es descarta alguna tronada puntual. Primer dia d’onada de calor, amb temperatura que pujarà de valent i podrem fregar els 40ºC als llocs més tòrrids.

Tendència per als pròxims dies: La calorada es mantindrà tot el que resta de setmana i fins dilluns, no començarà a desinflar-se el termòmetre. Pel que fa al cel, continuarà aquesta dinàmica de moltes estones de clarianes, alternant amb nuvolades que donaran ruixats de curta durada i poc importants. 

RECORDEU! Ja teniu obertes les inscripcions de METEOTREKING DAYS & PEUSA, amb excursions, dinars, telefèrics, regals de SALOMON i PIRINEUS i una bona estona entre tots plegats! La propera sortida amb inscripcions ja obertes, el proper dia 12 als ESTANYS DE PESSONS A (+ info AQUÍ)

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »