PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 13, 14 i 15 d’Agost – Pic de l’onada de calor

Divendres i cap de setmana tòrrid, amb temperatures que podran fregar o superar els 40ºC a les valls més càlides del Prepirineu i Pirineu català.. Sembla que durant aquests tres dies, amb poques precipitacions.. Paciència, dilluns l’onada de calor acaba i la temperatura la setmana vinent podrà caure més de 10ºC. Molta molta precaució aquests dies amb la temperatura i el fosc al bosc.

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 13 d’agost: Cel calitjós i amb presència majoritària del sol. Calor extrema, mínimes ja altes per la zona i màximes que podran arribar als 40ºC a les valls més càlides.

Dissabte 14 d’agost: Pic de l’onada de calor, la temperatura a la Conca de Tremp i pobles de les valls Prepirinenques (Oliana, Organyà, Solsona, Berga..) podran arribar als 40ºC. Domini del sol, tot i que amb aquesta calorada és probable que tinguem alguns trons de tarda. Vent moderat del sud.

Diumenge 15 d’agost: Darrer dia de l’onada de calor al Pirineu. Domini del sol, alguna nuvolada de tarda (baixa probabilitat de ruixats) i calor igual d’intensa que dissabte o a tot estirar un parell de graus més baixa.

Tendència per als pròxims dies: Dilluns la temperatura quedarà uns 5ºC més baixa que diumenge i dimarts, uns 10ºC més baixa que diumenge.. Torna la calor normal d’estiu i donarem per finalitzat aquest episodi de calor extrem. De precipitacions importants però, no se’n veuen! 

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »