PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 13, 14 i 15 d’Agost – Pic de l’onada de calor

Per fi a partir de demà, la temperatura es normalitzarà a tot el Pirineu i marxarà la calitja, gràcies a l’entrada del vent del nord.. Malauradament però, no tenim pels pròxims dies cap situació de pluges abundants, així que molta precaució encara amb els vents eixuts del nord i els boscos ressecs després de la calorada.

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 16 d’agost: El vent del nord deixarà núvols baixos al vessant nord del Pirineu (Val d’Aran i zona frontera amb França) on no es descarten plugim especialment durant la tarda i en canvi el dia serà ben blau a la resta del Pirineu i Prepirineu, marxant per fi la calitja. La temperatura al llarg del dia anirà baixant, deixant enrere la calor extrema però no l’ambient d’estiu. No s’esperen precipitacions. Tramuntana moderada.

Dimarts 17 d’agost: Continua el vent moderat del nord, amb cel tapadot al vessant nord amb algunes pluges i cel net a la resta del Pirineu i Prepirineu. Ambient fresc al matí i màximes poc càlides al migdia! 

Tendència per als pròxims dies: Calor continguda durant la setmana, a l’espera de veure l’evolució del cap de setmana.. Alguns mapes donen més inestabilitat i altres el retorn de la calor contundent.. Ho seguirem!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »