PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 18 i 19 d’Agost – Ambient “fresc” i arribada dijous de tronades

Per fi el Pirineu i Prepirineu torna a respirar després de la gran calorada, amb temperatura d’estiu, però molt més agradable. Dimecres amb encara restes de tramuntana, esperant dijous l’arribada per fi, de pluges que en alguns casos, podran descarregar amb intensitat.

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 18 d’agost: El vent del nord deixarà núvols baixos al vessant nord del Pirineu (Val d’Aran i zona frontera amb França) i el cel net i transparent tornarà a ser el protagonista a la resta del Pirineu i Prepirineu. A la tarda tindrem nuvolades, però que no donaran precipitacions. Matinada i matí ben fresc i migdia amb calor moderada. Baixa humitat al vessant sud del Pirineu, compte encara amb el perill alt d’incendis. A la tarda la tramuntana, anirà desapareixent.

Dijous 19 d’agost: Matí força estable, amb núvols i clarianes que al migdia s’aniran fent més presents, i potents nuvolades de tarda que donaran ruixats i tempestes, localment fortes, afectant primer a zones del Ripollès, Garrotxa i Berguedà i que s’aniran estenent de cara al vespre per qualsevol altre indret de la serralada, més probables però, a punts del Prepirineu i Pirineu oriental. Temperatura a ratlla.

Tendència per als pròxims dies: Divendres i cap de setmana amb una mica més calor i en general, amb domini del sol. Potser la tarda de divendres i diumenge, tindrem algun ruixat puntual i de poca importància. Ho seguirem!

US DEIXEM UN RESUM DE LA ONADA DE CALOR AQUÍ 

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »