PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 20, 21 i 22 d’Agost – Repunta una mica la temperatura

Després de les tempestes de dijous, divendres i el cap de setmana seran més estables i amb temperatura que enfilarà una mica, amb calor moderada al migdia! Però tot sembla indicar que entrarem amb una inèrcia de final d’estiu, amb matins encara frescos i sembla que la setmana vinent, serà més moguda!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 20 d’agost: Boires a les valls on els ruixats i les tempestes hagin descarregat amb força durant la tarda de dijous! Al llarg del matí les boires s’aniran aixecant i al migdia tindrem creixement de nuvolades, que a tot estirar, donaran alguns ruixats molt puntuals, especialment al Ripollès. Vent poc destacable i temperatura al migdia, una mica més alta. 

Dissabte 21 d’agost: Jornada plàcida. Començarà el dia fresc i amb cel ben clar i al migdia i tarda tindrem nuvolades, que com a molt donaran algun ruixat al Ripollès, Cerdanya, Capcir, Vallespir i Garrotxa. El vent del SW serà destacable a cotes altes. Més calor al migdia.

Diumenge 22 d’agost: Tornarem a tenir un dia força estable i dominat pel sol, amb algunes nuvolades de tarda novament, amb algun ruixadet al Ripollès. La calor continuarà moderada al migdia i primeres hores de la tarda. El vent al migdia i tarda destacable del SW a cotes altes. 

Tendència per als pròxims dies: Dilluns encara estable, esperant a partir de dimarts unes quantes jornades amb ruixats i tempestes de tarda que podrien ser abundants.. Esperem que sí, que tenim el Pirineu i Prepirineu molt secs.

US DEIXEM UN RESUM DE LA ONADA DE CALOR AQUÍ 

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »