PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 23 i 24 d’Agost – Retorn de les tempestes i ambient més fresc

L’arribada d’aire fred en capes altes, fet habitual a final d’agost, ens portarà una setmana amb ambient més fresc i especialment, més mogut! Sembla que per fi, tindrem unes quantes jornades consecutives on els ruixats i les tempestes, algunes fortes, seran extenses i es presentaran força dies, per tant, una bona notícia per començar a regar gran part del territori amb cara i ulls! 

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 23 d’agost: Matí encara força estable, tot i que els núvols molt ràpidament aniran a més i al migdia ja tindrem els primers ruixats i tempestes, que arribaran a qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu entre la tarda, nit i primeres hores de la matinada. Atenció perquè podran ser fortes, amb aiguats, ventades i calamarsa o pedra. La temperatura baixarà força després de ploure.

Dimarts 24 d’agost: Temps calcat a dilluns, matí amb algunes boires o núvols enganxats a les muntanyes, esperant una tarda amb ruixats i tempestes localment fortes o molt fortes i que podran arribar a gairebé tot el Pirineu i Prepirineu. Ambient més fresc que dilluns.

Tendència per als pròxims dies: Dimecres mateixa situació, amb tempestes freqüents a la tarda, algunes novament, fortes. Dijous i cap de setmana, amb algunes tronades, però molt més puntuals, tot i que sembla que entrada la propera setmana, les tronades tornaran a ser abundants.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »