PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 25 i 26 d’Agost – Més tronades

Continua el moviment atmosfèric i sembla que la jornada amb més tempestes d’aquesta setmana, serà dimecres, amb una tarda passada per aigua, llamps i trons a gran part del Pirineu i Prepirineu. Divendres i cap de setmana molt més estable, esperant una setmana entrant, molt moguda.

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 25 d’agost: Després d’un matí força tranquil i amb algunes boires i núvols baixos, la tarda serà ben moguda, amb ruixats i tempestes fortes, que es mantindran fins a la matinada de dijous. Atenció amb la intensitat d’aquestes! La temperatura serà més fresca. 

Dijous 26 d’agost: La situació s’estabilitza força, amb obertura de grans clarianes i a la tarda, nuvolades que podran deixar algun ruixat o tronada més puntual, amb més probabilitat al Ripollès i Garrotxa. Puja una mica la temperatura. Vent poc destacable.

Tendència per als pròxims dies: Divendres i el cap de setmana seran completament estables, amb domini del sol i temperatura d’estiu. La propera setmana sembla que la inestabilitat serà molt accentuada i tindrem una situació important de ruixats i tempestes! Ho anirem seguint!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »