PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 27, 28 i 29 d’Agost – Dies d’estiu, abans d’un important canvi de temps

Arriben uns quants dies de temps completament estable i amb calor moderada d’estiu! Aprofiteu-m’ho, la setmana vinent ara per ara, pinta que serà passada per aigua, amb tempestes que podran ser fortes i persistents al llarg d’una bona pila de dies, sembla que engegarem doncs, la fàbrica de bolets!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 27 d’agost: Matí estable, amb sol com a protagonista i creixement de nuvolades que portaran algun ruixat puntual a la tarda cap a la Garrotxa i Ripollès i més entrat el vespre, podrà arribar fins al Berguedà i sud de la Cerdanya. Poca cosa. A la resta del Pirineu i Prepirineu sense precipitacions i jornada completament estable, amb els característics núvols baixos matiners a les valls del vessant nord del Pirineu ( Val d’Aran ). Més calor i poc vent. 

Dissabte 28 d’agost: Continua el temps tranquil, amb domini del sol a tot el Pirineu i Prepirineu i sense precipitacions. Alguna boira matinal a les valls i nuvolets decoratius a la tarda. Calor d’estiu suportable, baixant un parell de graus respecte a divendres. El vent feble.

Diumenge 29 d’agost: Darrera jornada estable, amb domini del sol, nuvolades de tarda però que tampoc haurien d’acabar donant precipitacions. Temperatura més fresca, baixant un parell de graus més respecte a dissabte. Si feu alta muntanya, caldrà portar una mica d’abric. Vent poc destacable.

Tendència per als pròxims dies: Dilluns s’inicia unes quantes jornades amb una clàssica situació de bossa freda de final d’estiu, que es traduirà, especialment a les tardes, amb tempestes i pluges abundants. Els mapes ara per ara són molt optimistes per tenir una regada que afectaria a tota la serralada i que seria molt abundant. Ho anirem seguint.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »