PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 1 i 2 Setembre- Continuen les fortes tempestes

Continuem molt atents les properes hores amb la possibilitat de més tempestes fortes o molt fortes que podran tornar a visitar qualsevol indret del Pirineu i Prepirineu. A partir de divendres menys probabilitat, tot i que en tindrem cada tarda el que resta de setmana!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 1 de setembre: Primer dia de la tardor meteològica, ben mogut! Matí variable però amb probabilitat baixa de tempestes, esperant a la tarda noves tempestes fortes i que podran afectar qualsevol indret novament. Sembla que entre la nit i primeres hores de dijous, ens passarà una important línia de tempestes que podrien ser molt fortes, precaució. Fresca.

Dijous 2 de setembre: Després de les fortes tempestes de la matinada i primeres hores del matí, tindrem una mica de treva fins a la tarda, quan novament es podran reactivar les tronades. Així doncs, continuarà plovent amb ganes a molts indrets del Pirineu i Prepirineu.

Tendència per als pròxims dies: Divendres i cap de setmana encara inestable. No seran les tronades ni tan extenses ni tan intenses, però podran afectar, especialment a la tarda, qualsevol indret amb forta intensitat. Ho anirem seguint!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »