PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 3, 4 i 5 Setembre – Inestabilitat a la baixa

Demà encara la inestabilitat serà la protagonista amb opcions de ruixats i tempestes abundants a la tarda! Dissabte jornada més estable, amb algunes tronades més puntuals a la tarda i diumenge la jornada estarà dominada pel sol. 

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 3 de setembre: Començarà la jornada amb fresca i cel variable, amb algun primer ruixat que podrà visitar qualsevol indret de la serralada, però serà a partir del migdia i la tarda, quan les tempestes, algunes novament fortes, podran presentar-se en molts punts del Pirineu i Prepirineu. Poc vent, tret de moment de tronada.

Dissabte 4 de setembre: Matí amb alguns núvols o boires, esperant una jornada més tranquil·la i amb domini de les clarianes, tot i que a la tarda les nuvolades, podran donar algunes tronades que es poden presentar a qualsevol indret. Allà on descarregui podran ser moderades, tot i que no seran pas generals. Més caloreta que divendres.

Diumenge 5 de setembre: Després de molts jornades inestables, diumenge serà de sol i amb baixa possibilitat de pluja o tronada. Més calor.

Tendència per als pròxims dies: De moment la setmana vinent sembla que el temps es voldrà presentar sense enrenou, amb jornades força tranquil·les. Ho seguirem!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »