PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 6 i 7 Setembre – Calor i alguns ruixats

Finalment la setmana serà més moguda del que semblava en la darrera previsió! Inici de setmana càlid, tot i que demà dilluns tindrem alguns ruixats de tarda.. A partir de dimecres i especialment entre dijous i el cap de setmana, les tempestes tornaran a ser protagonistes i la calor anirà clarament a menys!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 6 de setembre: Començarà la jornada amb fresca i cel dominat pel sol, tot i que les nuvolades de tarda creixeran amb prou empenta, per donar ruixats o alguna tronada puntual. En general poca cosa, tot i que podran afectar qualsevol indret i ser presents fins ben entrada la nit. La calor al migdia serà d’estiu. Vent poc destacable.

Dimarts 7 de setembre: Matí amb alguns núvols o boires, esperant una jornada força tranquil·la i amb domini de les clarianes, tot i que a la tarda les nuvolades, podran donar alguns ruixats que es poden presentar a qualsevol indret, però que no seran pas importants. Continua l’ambient estiuenc.

Tendència per als pròxims dies: Dimecres les tronades al vespre ja podran ser més destacables i especialment entre dijous i el cap de setmana, podríem tenir un altre important episodi de ruixats i tempestes.. Ho anirem seguint!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »