PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 8 i 9 Setembre – S’embolica la troca!

S’embolica la troca!
A partir de demà, encetem una nova temporada de forta inestabilitat i d’ambient més tardorenc!
La situació de la setmana passada va fer el salt a algunes contrades pirinenques, però aquesta situació que es podria allargar més d’una setmana, sembla que serà molt generosa quant a pluges, en el conjunt de la serralada!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 8 de setembre: Meritxell, patrona d’Andorra, que ens portarà un dia ja amb símptomes d’inestabilitat, amb nuvolades que a primeres hores del matí donaran algun ruixat en qualsevol indret, tot i que no seran ni generals ni importants. Migdia i primeres hores de la tarda mig mig, esperant que les tempestes arribin a final de la tarda i vespre a moltes zones del Pirineu i Prepirineu, tant occidental com oriental. Baixa la temperatura.

Dijous 9 de setembre: Matí inestable, amb potents nuvolades que aquí i allà, podran donar algunes tronades en qualsevol moment. No serà però fins a la tarda, quan podran ser més extenses i intenses, amb algunes que podran ser fortes, amb pedregades, ventades i forts aiguats, precaució. Temperatura de tardor.

Tendència per als pròxims dies: Divendres i cap de setmana amb matins més estables, però amb tardes passades per aigua! I sembla que no acabarà aquí, la setmana entrant continuarà la mateixa inèrcia de temps molt mogut.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »