PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 10, 11 i 12 Setembre – Pluges i tempestes!

Continua el moviment unes quantes jornades més! Divendres i diumenge tornarem a tenir pluges i tempestes abundants i dissabte, Diada de Catalunya, sembla que la situació serà una mica més estable, tot i que la tarda tindrem algunes tronades!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Divendres 10 de setembre: Continuarem amb temps ben inestable, amb un matí on podrem tenir ruixats o tronades a qualsevol indret, tot i que no seran generals a tota la serralada. Al migdia i tarda es faran més extenses i intenses i podria tornar a ploure de valent a moltes contrades. Ambient fresc. Atenció amb les tempestes, podran ser intenses.

Dissabte 11 de setembre: Matí de treva, el sol sembla que serà el protagonista de la Diada de Catalunya! Al migdia ràpid augment de les nuvolades i a la tarda tindrem tempestes. No semblen que arribin a tot el Pirineu, però puntualment allà on descarregui, ho farà amb intensitat. Més caloreta.

Diumenge 12 de setembre: Torna a augmentar la inestabilitat!: Matí amb alguns ruixats o tronades especialment al Prepirineu occidental (comarques lleidatanes), amb una mica de treva entre mig matí i primeres hores de la tarda, quan les tempestes tornaran a fer-se extenses i intenses. Més fresca.

Tendència per als pròxims dies: Inici de setmana ben mogut, sembla que entre dilluns a la tarda i dimecres, ens escombrarà un nou front actiu que tornarà a portar pluges abundants! Ho anirem seguint!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »