PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 13 i 14 Setembre – A sumar litres

Arriben pluges d’anar sumant litres! Aquesta setmana sembla que ens arriba una situació de pluges d’anar sumant litres, i deixem enrere les situacions de ruixats i tempestes més localitzades, pel que sembla doncs, la pluja els propers dies serà la protagonista i arribarà a totes les raconades del Pirineu i Prepirineu! Haurem d’esperar a dimecres al tard per la situació més general, tot i que prèviament ja tindrem algun tastet!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 13 de setembre: El matí tornarà a ser força estable, amb presència del sol i pocs núvols, tot i que a la tarda el cel quedarà cobert i tot sembla indicar que una línia de precipitació provinent des del centre de la Península Ibèrica, arribarà a darrera hora de la tarda, portar pluges moderades i extenses a bona part del Pirineu i Prepirineu, potser deixant de banda l’extrem més oriental del Pirineu. Vent del sud intens.

Dimarts 14 de setembre: Possiblement serà la jornada més estable de la setmana, amb força núvols, però sense precipitacions o en tot cas alguns plugims a primera i darrera hora de la jornada. La ventada del sud a cotes altes serà intensa, precaució!

Tendència per als pròxims dies: Dimecres possiblement arriba a primera hora la primera ració de pluges abundants, treva fins al vespre quan arribaria la segona i dijous i divendres els ruixats quedarien concentrats a les tardes en forma de ruixat o tempesta! En tot cas, mapes que varien molt un dels altres i situació que haurem de seguir dia a dia!

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »