PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 15 i 16 Setembre – Pluja a la vista!

Jornades més tardorenques les que viurem els pròxims dies! Dimecres matinada, pas de la següent regada, una de nova la matinada de dijous i tardes de dijous, divendres i dissabte, amb ruixats i tempestes, localment fortes! Així que temps mogut i va per llarg!

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 15 de setembre: Matinada amb pas de pluges que escombraran el Pirineu de sud a nord, amb algunes tempestes associades. Al matí hauran passat i tindrem un matí força estable i tarda amb nuvolades que aniran guanyant terreny, amb algun primer ruixat en acabar el dia, que serà el preludi de la segona tongada de pluja que arribarà de nit. Ambient més fresc. Vent fort del sud.

Dijous 16 de setembre: Un altre cop les pluges hauran afectat moltes zones del Pirineu durant la matinada i tornarem a tenir un matí estable i amb grans clarianes. Tarda però, més moguda que dimecres, amb ruixats i tempestes abundants i extensos a moltes zones del Pirineu i Prepirineu, algunes fortes. Vent menys intens.

Tendència per als pròxims dies: Divendres i dissabte amb matins de sol i tardes de ruixats i tempestes, algunes novament, fortes! I sembla que la propera setmana tornarem a tenir la visita de fronts actius que continuaran portant pluges a les nostres muntanyes.

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »