PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 27 i 28 Setembre – Final de setembre estable!

Després d’un setembre molt mogut meteorològicament parlant a casa nostra, a darrera setmana sembla que vol acomiadar-se amb un temps molt més tranquil, tot i que l’ambient a partir de dimarts serà força més fresc que el d’avui o demà! 

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dilluns 27 de setembre: Jornada estable, amb pocs núvols i que tan sols seran decoratius, sense precipitacions i poc vent. Encara farà caloreta al migdia.

Dimarts 28 de setembre: El temps continuarà força estable, tot i que l’entrada de nord acumularà núvols al vessant nord del Pirineu (no es descarta alguns plugims) i a la resta continuarà el temps tranquil. El més destacable de la jornada, la baixada d’uns 5ºC de temperatura respecte dilluns, amb un ambient molt més fresc!

Tendència per als pròxims dies: Poques coses fins al cap de setmana! Alguns ruixats de tarda el dimecres al Pirineu oriental, dijous, divendres i dissabte estables, esperant a veure com evoluciona diumenge.. Alguns mapes ens donen la visita d’un front ben actiu i altres, continuació del temps estable. Ho seguirem!

No us perdeu la previsió de la cursa amiga de MeteoPirineus MATXICOTS per aquest cap de setmana aquí

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »