PREVISIONS

SEGUEIX LES

PREVISIONS

PREVISIÓ 29 i 30 Setembre – Més fresca

La temperatura baixa i es mantindrà els propers dies ben fresques, amb ambient de tardor! Pel que fa al cel, continua l’estabilitat, tot i que estarem pendents dels mapes per veure si finalment, tindrem un cap de setmana inestable o no..

Ho expliquem amb detall, a continuació:

Dimecres 29 de setembre: Jornada amb núvols força abundants però que tan sols seran decoratius, tret del Pirineu més oriental on a la tarda podríem tenir alguns ruixats. Vent de tramuntana moderat. La temperatura serà força més fresca que l’inici de la setmana, amb valors propis del mes d’octubre. 

Dimarts 28 de setembre: Jornada estable amb cel variable, però sense precipitacions i continua el vent del nord. La temperatura serà fresca.

Tendència per als pròxims dies: Divendres i dissabte fins al migdia estables. A partir de llavors els mapes encara no ho tenen clar, però sembla que el pas d’un front ens podria portar ruixats la tarda de dissabte, algunes pluges diumenge i una nevadeta maca el dilluns. Ho seguirem!

No us perdeu la previsió de la cursa amiga de MeteoPirineus ULTRA PIRINEU per aquest cap de setmana aquí

Consulta regions climàtiques del Pirineu i glossari MeteoPirineus. Si voleu, podeu rebre informació a través de WhatsApp, envia’ns un missatge de Whatsapp al 621 274 731 i t’afegirem a la llista de distribució (malauradament no podem respondre a previsions particulars!). També us recomanem subscriure’s a la nostra newsletter per rebre cada dijous tota la informació setmanal de MeteoPirineus.

Fem xarxa de #meteopirineus!!! Facebook, Instagram, Twitter!! La vostra informació i fotografies, ajuda a tenir la informació al dia i poder-la compartir a tots els amants del Pirineu!

Albert de Gràcia

No et pots perdre…
Reportatges del Món Pirinenc!
.
Descobreix els Pirineus!
.
Activitats amb MeteoPirineus!
Tradueix »